Työllistämme Suomessa, Jalasjärvellä

Lenni ja Anneli Pystykosken perustaman perheyrityksen tarina on alkanut vuonna 1967 huonekalu- ja peitevanun sekä sodin valmistamisesta. Tuolloin raaka-aineena käytettiin vaatetus- ja neuleteollisuuden leikkuureunoja. Tänä päivänä yritystä luotsataan toisen ja kolmannen sukupolven voimin.

Olemme aina olleet ylpeitä siitä, että luomme työtä Suomeen ja omalle kylällemme. Olemme äärettömän ylpeitä henkilöstöstämme, joka upean sitoutunutta ja motivoitunutta. Paras osoitus tästä ovat pitkät työsuhteet – puolet henkilöstöstämme on ollut meillä töissä yli 10 vuotta. Suuri osa henkilökunnastamme on siis kulkenut mukanamme pitkän matkan.

Me olemme myös mukana tukemassa ja kouluttamassa nuorta sukupolvea sekä turvaamassa tekstiilialan osaamista Suomessa. Teemme paljon oppilaitosyhteistöitä, ja meillä on usein harjoittelijoita. Moni harjoittelijoista on myös jäänyt taloon. Olemme onnellisia, että olemme saaneet osaksi tiimiämme monta nuorta osaajaa.

Tällä hetkellä tuotteistamme suurin osa valmistetaan omalla tehtaallamme Jalasjärvellä. Huonekalupehmusteet, varjostimet ja suuri osa sisustustekstiileistä tehdään meillä. Toimistossa, tuotannossa ja myymälässämme työskentelee tällä hetkellä yhteensä 25 henkilöä. Elo-syyskuun 2019 vaihteessa palkkasimme tuotantoon 3 uutta työntekijää.

Haluamme pitää henkilökunnastamme huolta ja säilyttää tekstiilialan työpaikkoja ja osaamista Suomessa. Tavoitteemme on luoda omalle tehtaallemme uusia työpaikkoja sekä valmistaa entistä enemmän tuotteistamme omalla tehtaallamme.

Vastuullisuusasioissa voit ottaa yhteyttä toimitusjohtajaamme Pirjoon
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi I 040 77 01 939