Tunnemme toimittajamme.

Useista raaka-aineiden, materiaalien tai valmistuotteiden toimittajista on tullut meille jo kumppaneita, joita näemme messuilla ja vierailuilla vuosittain. Tunnemme toistemme toimintatavat, tuotannon ja kehitämme jatkuvasti uusia, parempia tapoja tehdä asioita paremmin ja vastuullisemmin.

Suurin osa toimittajistamme on eurooppalaisia – Espanja, Turkki, Ranska, Saksa, Hollanti, Irlanti, Viro, Liettua. Osa raaka-ainekankaista ja valmistuotteista tulee Pakistanista, Intiasta ja Kiinasta. Riskimaiden toimijoilta vaadimme BSCI-auditoinnin, jotta voimme luottaa heidän toimivan vastuullisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa, että he eivät käytä lapsityövoimaa, työolosuhteet ovat kunnossa ja työstä maksetaan lainsäädännön mukainen korvaus. Tiedämme, että emme voi olla mistään varmoja, mutta tässä kohtaa täytyy vain luottaa.

Tavoitteemme on pienentää toimittajaverkostoamme, ja tuottaa kaikki mahdollisimman lähellä. Opettelemme tuntemaan toimittajat paremmin, ja vierailemme jokaisen toimittajamme tehtaalla lähitulevaisuudessa.

Vastuullisuusasioissa voit ottaa yhteyttä toimitusjohtajaamme Pirjoon
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi I 040 77 01 939