Käytämme vastuullisia materiaaleja.

Vastuulliset raaka-aineet ja materiaalit voivat olla kierrätettyjä, sertifioituja luonnonmateriaaleja tai ylijäämämateriaaleja. Käytämme mahdollisimman paljon vastuullisia materiaaleja, ja meillä vastuulliset tuotteet on erikseen merkitty LENNOL GOOD CHOICE -leimalla. GOOD CHOICE -tuotteet on valmistettu sekä vastuullisista materiaaleista että sosiaalisesti vastuullisesti.

Olemme jo vuosikausia käyttäneet monissa tuotteissamme kierrätysmateriaaleja. Esimerkiksi yksi suosituimmista huonekalupehmusteistamme on Ecosoft, jota olemme valmistaneet jo vuodesta 1993. Pehmuste on valmistettu 100 prosenttisesti muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Täkkikarstamme reunavanusta tehdään askarteluvanua, ja otamme vastaan asiakkaidemme verhoiluvanujen leikkuureunat ja vaahtomuovipalat, jotka hyödynnämme huonekalupehmusteiden valmistuksessa.

Käyttämämme höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuotetta. Käyttämämme puuvilla on usein vähintäänkin Ökotex 100-sertifioitua, ja luomupuuvilla GOTS-sertifioitua. Tavoitteenamme on käyttää GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa aina, kun se on mahdollista.

Käytämme vastuullisia materiaaleja aina, kun se on järkevää ja mahdollista. Teemme jatkuvaa kehitystyötä löytääksemme vastuullisia materiaaleja tuotteiden valmistamiseen.

Vastuullisuusasioissa voit ottaa yhteyttä toimitusjohtajaamme Pirjoon
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi I 040 77 01 939