Olemme palkittu kotimainen perheyritys. Design from Finland- ja Avainlippu-merkit ovat meille tärkeitä.

Tunnustukset

Panostus designiin toi Design from Finland -merkin!

Meille myönnettiin vuonna 2014 Design from Finland -merkki, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Merkin myöntämisperusteissa painotetaan yrityksen muotoiluun tekemiä investointeja ja niiden merkitystä yrityksen kilpailukyvylle ja erottautumiselle sekä muotoilun käyttäjälähtöisyyttä.

Lennolin kaikki omat tuotteet suunnitellaan Suomessa ja ne ovat suomalaista muotoilua. Suunnittelijoina ovat tällä hetkellä Kaisi Koivumäki, Jukka Rintala sekä Seija Ranttila.

- Design from Finland -merkki on osoitus siitä, että panostuksemme designiin ja asiakaslähtöisyyteen on huomattu. Merkin käyttöoikeus tulee myös vahvistamaan brändiämme yrityksenä, jonka tuotevalikoima nojaa vahvasti kotimaiseen muotoiluun, Pirjo Pystykoski-Sopanen sanoo.

Toimittajien Tusina 2012

Lennolin, VM-Carpetin ja Jokipiin Pellavan Aava-konsepti huomioitiin Toimittajien Tusina -palkinnolla Habitare-messuilla syksyllä 2012. Raati kuvailee konseptia toimivaksi, laadukkaaksi ja raikkaaksi kokonaisuudeksi.

AAVA-tuotekonsepti Muoto 2013 voittoon!

Lennolin, Jokipiin Pellavan ja VM-Carpetin yhteistyössä rakentama Aava-tuotekonsepti voitti oman sarjansa Muoto 2013 -kilpailussa. Raadin mukaan AAVA on loistava esimerkki hyvästä yhteistyöstä. Tutustu raikkaaseen ja yhteinäiseen mallistoon osoitteessa aavakoti.fi.

Tasavallan presidentin INNOSUOMI 2009 –palkinto Lennol Oy:lle

Valtakunnalliset, tasavallan presidentin INNOSUOMI 2009 -palkinnot jaettiin kuudennentoista kerran Innopäivänä 15.12. Patentti- ja rekisterihallituksen Innotalossa.

Samaan aikaan kun Kööpenhaminan ilmastokokous tekee päätöksiä, INNOSUOMI nosti tämän vuoden teemallaan ”Materiaali- ja energiatehokkuus – uusi mahdollisuus” esille suomalaisia innovaatioita, joissa on oivallettu kehittää tehokkaampia tuotteita ja palveluita sekä materiaalin että energian säästämiseksi ja ilmaston lämpenemisen estämiseksi.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen avustajinaan INNOSUOMI -raadin puheenjohtaja, pääjohtaja Martti Enäjärvi ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus jakoivat viisi samanarvoista valtakunnallista INNOSUOMI -palkintoa ja kaksi kunniamainintaa. Palkituille luovutettiin INNOSUOMI -veistos ja kunniakirja. Yksi palkinnon saajista oli Lennol Oy ”PET-pulloista huonekalupehmusteita”-teemalla.

INNOSUOMEN tarkoitus ja taustavoimat

INNOSUOMEN tehtävänä on käytännönläheisesti ja jatkuvasti uudistuen edistää luovuutta, osaamista ja yrittäjyyttä Suomessa siten, että edellytykset kaikinpuoliseen hyvinvointiin koko maassa paranevat. INNOSUOMI -kilpailu palkitsee sekä teknisiä että palveluinnovaatioita ja niiden yhdistelmiä osaavien ja luovien suomalaisyritysten joukosta

INNOSUOMI on perustettu vuonna 1994 ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentti. Valtakunnalliset INNOSUOMI -palkinnot jaetaan vuosittain tunnustukseksi ja kannustukseksi ansiokkaasta innovatiivisesta yrittäjyydestä. Palkinnot jaetaan sekä maakunnissa että valtakunnallisesti. Palkinto voidaan myöntää sellaiselle yritykselle, yhteisölle tai henkilölle, jonka ideat, keksinnöt tai innovaatiot ovat merkittävästi edistäneet luovuutta, yrittäjyyttä, yhteistyötä ja työllisyyttä Suomessa.

INNOSUOMEN 2009 taustavoimina on laaja joukko elinkeinoelämän vaikuttajia: Elinkeinoelämän keskusliitto, Keksintösäätiö, Keskuskauppakamari, Patentti- ja rekisterihallitus, Sitra, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Yrittäjät, TE-keskukset, Tekes, työ- ja elinkeinoministeriö, WWF, ympäristöministeriö ja Ålands Teknologicentrum sekä maakuntaliitot, oppilaitoksia ja muita innovaatiotoimintaa tukevia organisaatioita.

Maakunnallinen INNOSUOMI 2009 –palkinto Lennol Oy:lle

INNOSUOMI-palkinnot jaetaan vuosittain ansiokkaasta innovatiivisesta yrittäjyydestä - tänä vuonna 16. kerran. Etelä-Pohjanmaan INNOSUOMI-toimikunta on myöntänyt INNOSUOMI 2009-palkinnot Lennol Oy:lle Jalasjärveltä, Nordautomation Oy:lle Alajärveltä ja Plastec Finland Oy:lle Vimpelistä.

PALKINTORAADIN PERUSTELUT

Lennol Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille kierrätysmateriaalista valmistetut huonekalupehmusteet ECOSOFT ja ECOSEAT-tuotteet. Uuden valmistusmenetelmän avulla tuotetaan laadukkaita ja uusiutumattomia luonnonvaroja säästäviä huonekalupehmusteita.

ECOSOFT ja ECOSEAT tuotteiden kuituraaka-aine on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Tuotteissa kierrätysmateriaalin osuus on jopa 98%. ECOSEAT on ensimmäinen kierrätysmateriaalista valmistettu huonekalujen istuinosaan soveltuva pehmuste. Uuden valmistusmenetelmän avulla lisääntyvälle PET-pulloista syntyvälle jätteelle on löydetty ekologinen ja ympäristönäkökulmat huomioiva kierrätysvaihtoehto.

Ympäristönäkökohdat huomioiva valmistusteknologia tarjoaa merkittävän kilpailuedun Lennol Oy:lle ja suomalaiselle huonekaluteollisuudelle kansainvälisen menestysmahdollisuuden.

Toimittajien Tusina 2009

Lennol Oy sai Toimittajien Tusina -palkinnon Habitare -messuilla 2009. Palkinto annettiin Seija Ranttilan suunnittelemille Tunturikukka -tyynylle ja torkkupeitteelle.

Avainlippu

Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta.

AAA -merkintä

Yhtenä Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä Lennol Oy:lla on oikeus käyttää AAA -tunnusta markkinoinnissaan.

Tunnus on erittäin arvostettu ja kertoo, että yritys kuuluu korkeimpaan AAA -luottoluokkaan.