Suunnittelijat

Lennol Oy on tunnettu paitsi laadukkaista tuotteistaan, myös tinkimättömän tyylikkäästä designista. Lennol valmistaa aikaansa seuraavia, tyylikkäitä tuotteita yhteistyössä suomalaisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Heidän panoksensa on Lennol Oy:lle korvaamattoman arvokas.

Jukka Rintala

Jukka Rintala

”Töissäni sekoittuvat arkipäivä ja epärealistinen maailma. Epärealistisuus tuo syvyyttä työhöni.”

Voimakas maalaustapa antaa Jukka Rintalan suunnittelemille tuotteille arvokkuutta, modernia muotoja ja värejä. Nämä näkyvät Rintalan muotiluomuksissa, akvarelleissa, grafiikassa ja vaatteissa. Hänellä on ollut lukuisia näyttelyitä ja muotinäytöksiä sekä Suomessa että ulkomailla.

Jukka Rintala on suunnitellut sisustustekstiilejä yrityksille Etelä-Pohjanmaalla. Lennolille, Jokipiin Pellavalle ja VM-Carpetille Rintalan suunnittelemat sisustustekstiilit ovat saaneet paljon huomiota Suomessa ja Japanissa.

Tutustu Jukan suunnittelemiin Viuhka-tuotteisiin

Kaisi Koivumäki

Kaisi Koivumäki

Kaisi Koivumäki on kuosisuunnittelijana moderni romantikko ja tarinankertoja.

Kaisin kuosit Blackbird, Milja ja Odelia sisältävät loputtomasti yksityiskohtia, ja ovat romanttisen satumaisia.

"Olen häpeämätön romantikko ja tavoittelen kauneutta kaikessa. Koristeellisuus on minulle luontaista, mutta kaikessa koristeellisuudessaan kuosini elävät hyvinkin syvällistä elämää ja kertovat tarinoita. Kuosi on minulle kuin maalaus tai runo, jännittävä mahdollisuus matkustaa mielikuvituksen siivin uuteen todellisuuteen. Blackbird on kutsu astua syvän samettisen mustaan villiruusuilta tuoksuvaan metsään jossa mustarastaat laulavat ihmeellistä lauluaan."

Tutustu Blackbird-tuotteisiin

Tutustu Milja-tuotteisiin

Tutustu Odelia-tuotteisiin

Seija Ranttila

Seija Ranttila

”Pohjoisen vuodenaikojen unohtumattomat hetket ovat tallentuneet vahvoina kuvina sydämeeni.”

Seija Ranttilan suunnittelemissa tekstiileissä kuvastuu hänen läheinen suhteensa pohjoisen luontoon ja vahvoihin vuodenaikoihin. Saamelaisena suunnittelijana hän tuo esille myös oman kulttuurinsa vahvaa ja rikasta kuvio- ja värimaailmaa moderniksi tekstiileiksi toteutettuna.

Seijan suunnittelemassa Aurinko-kuosissa toistuvat kesäisen rantaveden raikkaat värit. "Aava aukea hengittää hiljaa, vain vieno tuuli kuiskailee. Aallot hymyävät rantahietikolla. Kultainen valo herättelee uneksijan. Tuoksut tuovat viestin, pian on kesä!"

Tutustu Aurinko-tuotteisiin