COVID-19 tiedote

COVID-19 tiedote

Elämme hyvin erityistä kevättä. COVID-19-tauti vaikuttaa niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Me Lennolilla seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä. Tämän takia olemme tehneet päätöksen sulkea tehtaanmyymälämme ovet toistaiseksi.Tässä haasteellisessa tilanteessa haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.

Tuotantomme toimii normaalisti ja raaka-aineita on hyvin varastossa, joten meillä on kaikki valmiudet toimittaa tilauksia. Tässä hetkessä olemme kiitollisia jokaisesta tilauksesta. Nyt kun kotona vietetään aikaa entistä enemmän, on hyvä aika luoda kodista sellainen, jossa on hyvä olla. Monelle kaunis, toimiva ja oman näköinen sisustus luo hyvää oloa.

Jälleenmyyjät tavoitattavat meidät edelleen normaalisti myynnin sähköpostista myynti@lennol.fi ja arkisin klo 8-16 myynnin numerosta 020 7756 137.

Tehtaanmyymälämme Jalasjärvellä sulkee ovensa toistaiseksi torstaista 26.3. alkaen. Jo tulleet tilaukset toimitamme normaalisti, ja vaikka ovemme ovat suljettuina, otamme kyllä vastaan tilauksia. Jatkoimme myös ompeluviikkoja, jolloin saat verhojen ja pöytäliinojen suorat ompeleet veloituksetta. Lue lisää myymälästä ja ompeluviikoista täältä.

Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Palvelemme etänä mahdollisimman monipuolisesti: kerromme lisätietoja, autamme suunnittelussa, otamme lisäkuvia tuotteista tai lähetämme näytteitä postitse. Verkkokaupan kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä Iinaan, iina.sopanen@lennol.fi tai p. 0503540761. Myös Whatsapp on erinomainen keino olla yhteydessä.

Kotimainen tuotanto ja suunnittelu ovat nyt entistä vastuullisempia valintoja, jotka luovat toivoa tulevaisuuteen. Nyt on tärkeää pitää talouden pyörät pyörimässä. Me Lennolilla olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja jokaisesta tilauksesta.

Keväisin terveisin
Pirjo Pystykoski-Sopanen

toimitusjohtaja
Lennol Oy