Ajankohtaista

Ajankohtaista
17.05.2019

Lennol popupit

Kesä on pop up -myymälöiden aikaa. Kesän ajan löydät Lennol pop upit Ikaalisten kauppakeskus Kompista sekä Lielahtikeskuksesta. Myös Asuntomessuilla Kouvolassa meillä on oma myyntipiste näyttelyhallissa.

Molemmissa pop up -myymälöissämme on myynnissä kotimaisia sisustustekstiilejämme, kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä ja torkkupeitteitä. Valikoimissa on myös lakanoita, pyyhkeitä ja vuodevaatteita. Omaa valikoimaamme täydentävät More Joynihanat pientuotteet.

Lennol pop up
Kauppakeskus Komppi

Karhoistentie 3
Ikaalinen
puh. 0465880567
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-19
la klo 10-17
su 7.7., 21.7., 18.8. klo 12-16

Lennol pop up
Lielahtikeskus

Antti Possin kuja 1
Tampere
puh. 0465880507
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-20
la klo 10-18
su klo 12-16

Lennol Asuntomessuilla
Asuntomessut Kouvolassa,

näyttelyhalli
Pioneeripuisto
Koria
puh. 0465880505
Aukioloajat 12.7.-11.8.
ma-su klo 10-18
Keskiviikkojen pidennetyt illat 17.7., 24.7., 31.7. sekä 7.8., jolloin messuportit ovat avoinna kello 21 saakka.

Tule hakemaan tekstiilit kotiin, mökille tai lahjaksi!

Ajankohtaista
09.05.2019

Ompeluviikot 13.-18.5.

Juhlat lähtestyvät!


Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoa 13.-18.5. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta tilatessasi sivu- tai kappaverhot. Juhlien alla saat ilmaiset ompelut myös pöytäliinoihin. Lisäksi ompeluviikon aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kesään ja tuleviin juhliin, ja upea pöytäliina kruunaa kattauksen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa pöytäliina, sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.


Tervetuloa päivittämään koti kesään ja juhliin! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot ja pöytäliinan.

Ajankohtaista
01.04.2019

Tervetuloa sisustusiltaan

Perjantaina 12.4. tehtaanmyymälässämme vietetään keväistä sisustusiltaa klo 16–19 teemalla sisusta kukilla

Aurinko, lämpö & värit. Niiden lisäksi kevääseen kuuluvat kukat. Kukilla voi sisustaa monella tapaa – kukkakankailla, elävillä kukilla tai vaikkapa kukkakuosisilla astioilla. Keväällä on myös aikaa ja energiaa keskittyä itseensä ja puhjeta kukkaan. Kukat kuuluvat kevääseen, ja siksi me haluamme järjestää keväisen sisustusillan teemalla ”sisusta kukilla”. Valikoimistamme löydät ihania kukkakuosillisia koristetyynyjä ja torkkupeitteitä sekä kukkakankaita esimerkiksi pöytäliinoiksi ja verhoiksi. Myös Jukka Rintalan serveteistä löytyy kukkia, saimme juuri muutaman uutuuskuosin.

Olemme saaneet sisustusiltaamme mukaan ison joukon paikallisia kumppaneita.

  • Salmelan kukasta Sirkku Salmela-Peräsaari & Päivi Puumila ovat tekemässä kukkasidontoja ja kimppuja klo 17-18. Tule katsomaan ja oppimaan!
  • Kevät & orvokit kuuluvat yhteen. Latvalan Puutarhan Leena Latvala tuo myyntiin orvokkeja.
  • Anne Puhtimäen kautta voit tilata Perfect Homen kauniita sisustusesineitä. Tule katsomaan etenkin uudet herkulliset Bloom-astiat! Voisiko olla suloisempaa..
  • Movement Jalasjärven Hanna Härkönen esittelee salin toimintaa. Hannan opeissa on helppo puhjeta sisäiseen kukkaan 😊
  • Raija Kallio-Majanen tuo mukanaan Mary Kayn ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet sekä vinkit kauneuteen ja hyvään oloon
  • Illan herkulliset & kauniit tarjoilut tulevat Sinitiaisesta.

Illan päätteeksi arvomme Salmelan tekemiä kukkakimppuja sekä kevätmallistomme Laura-torkkupeitteen.

Tule hakemaan oppia kukkasidontaan, vinkkejä sisustukseen ja kattaukseen sekä omaan hyvinvointiin. Uskalla nauttia & hemmotella itseäsi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi, tehdään yhdessä illasta ainutlaatuinen!

Ajankohtaista
08.03.2019

Ompeluviikot 11.–23.3.

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoja 11.-23.3. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta, kun tilaat sivu- ja kappaverhot. Lisäksi ompeluviikkojen aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kevääseen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.

Tervetuloa päivittämään koti kevääseen! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot.

Ajankohtaista
05.03.2019

Varastomyynti 14.-16.3.

Järjestämme suositun varastomyyntimme tehtaallamme Jalasjärvellä 14.-16.3. Nyt on taas aika tulla penkomaan ja tekemään edullisia löytöjä :)

Tarjolla on laajasti erilaisia sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä, verhoja ja pussilakanoita sekä tyynyjä ja peitteitä. Varastomyynnistämme löytyy myös paljon erilaista materiaalia askarteluun ja käsitöihin, tupsuista ja nauhoista kankaisiin ja vaahtomuovipaloihin. Myös loput sängynpäädyt nyt edullisesti pois!

Tule tekemään löytöjä kotiin, lahjaksi tai käsitöihin! Varastomyynti on avoinna torstaista lauantaihin 14.-16.3.2019. Varastomyynnillä ja tehtaanmyymälällä on samat aukioloajat, joten voit kätevästi poiketa molemmissa. Tehtaanmyymälässä ilmaiset verho-ompelut sivu- ja kappaverhoille samanaikaisesti, viikot 11 & 12!

Aukioloajat: to-pe 10-17 la 9-14
Paikka: Lennol tehdas Lähdetie 11, Jalasjärvi

Ajankohtaista
14.02.2019

Olemme pahoillamme!

Uudistunut verkkokauppamme ei nyt ole ystävämme. Kauppa ei vie tilauksia loppuun asti, ja kaikki tuotteet eivät näy kuten pitäisi.

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme kuitenkin tarjota teille -30% alennuksen tuotteistamme torstaista lauantaihin. Hoidamme verkkokauppatilaukset väliaikaisesti sähköpostitse. Laita tilauksesi osoitteeseen verkkokauppa(at)lennol.fi, niin voit hyödyntää ystävänpäiväalennuksen. Kun kaikki ei nyt toimi kuten pitäisi, haluamme antaa sinulle myös toimituksen veloituksetta.

Vastoinkäymisistä huolimatta ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! ❤️