Ajankohtaista

Lennol osallistuu #toimituskululakko'on ja tarjoaa ilmaiset toimituskulut yli 100 euron ostoksiin. Lakko kestää yhtä kauan kuin PAU:n lakko.
22.11.2019

#toimituskululakko

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksiin

Haluamme luoda työtä, toimituksia & lähetyksiä Suomeen. Haluamme tehdä lakkojen aikana sen, mitä pystymme tässä tilanteessa. Sen vuoksi osallistumme monen muun verkkokauppiaan tavoin #toimituskululakko'on, jonka tarkoitus on huumorin kautta kannustaa tekemään tilauksia verkkokaupoista.

Tarjoamme nyt kaikkiin yli 100 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen. Meidän "tukilakkomme" kestää yhtä kauan kuin PAU:n lakko. Muistathan, että lähetyksemme lähtevät Postin paketteina, jotka kulkevat melko normaalisti. Lakkoetu huomioidaan kassalla automaattisesti, kun ostoskorin summa ylittää 100 euroa.

Kivoja shoppailuhetkiä!

Ajankohtaista
01.11.2019

Univiikko tehtaanmyymälässä 4.-9.11.

Olisiko aika vaihtaa petivaatteet?

Tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä vietetään univiikkoa maanantaista lauantaihin 4.-9.11. Univiikolla haluamme muistuttaa siitä, että petivaatteet on hyvä uusia silloin tällöin. Laadukkaat ja kauniit petivaatteet luovat unelle hyvät mahdollisuudet, ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valikoimistamme löydät kotimaiset tyynyt, peitteet, petauspatjat ja -suojat sekä lakanat.
Tervetuloa myymälään tutustumaan tuotteisiimme. Opastamme sinua oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

Univiikolla tarjoamme jokaisesta 50 euron unituotteiden ostoksesta uutuus Malina-tyynyliinan kaupan päälle.


psst... Täydellinen lahjavinkki isälle!

Ajankohtaista
27.09.2019

Varastomyynti & avoimet ovet 3.-5.10.

Tervetuloa meille!

Tule katsomaan missä, miten ja kuka tuotteemme valmistaa.

Kotimainen tuotanto on meille tärkeää, ja suuri osa mallistomme tuotteista valmistetaan omalla tehtaallamme Jalasjärvellä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tutustumaan tuotantoomme – tehtaamme ovet ovat avoinna 3-5.10. Suomalaisen Työn Liiton järjestämän Tervetuloa meille -viikon kunniaksi. Järjestämme tutustumiskierrokset tehtaalla torstaina ja perjantaina kello 10.00 ja 14.00 osoitteessa Lähdetie 11, Jalasjärvi.

Samaan aikaan järjestämme suositun varastomyynnin, jossa on myynnissä mm. sisustustekstiilejä, tyynyjä ja peitteitä sekä askartelu- ja verhoilutarvikkeita. Varastomyynnin ovet ovat avoinna torstaina ja perjantaina kello 10-17 ja lauantaina kello 9-14.

Tervetuloa meille! ♥ Poikkea samalla myös tehtaanmyymälässämme osoitteessa Rantatie 22, Jalasjärvi.
Osallistu tapahtumaan Facebookissa.

Nähdään!

25.09.2019

LEHDISTÖTIEDOTE: KOTIMAINEN TEKSTIILIYRITYS LENNOL PANOSTAA PROJEKTIMYYNTIIN

LEHDISTÖTIEDOTE 25.9.2019

Jalasjärveläinen tekstiiliyritys Lennol panostaa yhä enemmän projektikohteiden sisustamiseen. Uudet projektimyyjät Malla Peltola ja Hilkka Reponen ovat aloittaneet työt myyntitiimissä.


Pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä sisustustekstiilejä ja varjostimia koteihin ja julkisiin tiloihin valmistava Lennol on muutaman viime vuoden aikana laajentanut toimintaansa projektikohteiden sisustamiseen. Lennol on saanut vahvistusta myyntitiimiinsä kahdesta uudesta myyjästä. Huittisista kotoisin oleva Malla Peltola ottaa haltuun Etelä-Suomen markkinat ja oululaisen Hilkka Reposen vastuualueena on Pohjois-Suomi.

Lennolin myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä on innoissaan yrityksen panostuksesta projektipuoleen: ”Uudet projektimyyjät ovat ottaneet vauhdikkaan startin potentiaalisten asiakkaiden kontaktoimiseen. On hienoa päästä suunnittelemaan, valmistamaan ja asentamaan tekstiilejä yhä useampiin kohteisiin, jotka ovat kaivanneet Lennolin kaltaista luotettavaa ja asiantuntevaa toimijaa sekä kilpailukykyisiä hintoja.”, Sari Ojaniemi-Mäkelä toteaa.

Lennolin projektimyynnin palveluihin kuuluu kaikki sisustussuunnittelusta tuotteiden valmistamiseen ja asennukseen. Lennol voi toimittaa kohteeseen muun muassa arkkitehtien suunnittelemat verhot, puolipeitteet, koristetyynyt, helmalakanat ja akustiikkapaneelit tai etsiä korvaavat materiaalit laajasta kangastoimittajaverkostostaan. Vaihtoehtoisesti Lennol voi tehdä sisustussuunnitelman kohteeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Referenssikohteita Lennolille on kertynyt niin hotelleista, ravintoloista kuin päiväkodeistakin.

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä
+358 400 462 432
sari.ojaniemi-makela@lennol.fi

Adele Mäkiranta
+358 50 357 9809
adele.makiranta@lennol.fi

12.09.2019

Ompeluviikot tehtaanmyymälässä 16.-18.9.2019

Ompeluviikot ovat meillä tehtaanmyymälässämme jälleen 16.-28.9.2019. Ompeluviikkojen aikana saat suorien verhojen ja kappaverhojen sekä pöytäliinojen suorat ompeleet veloituksetta. Saat myös valmisverhoista ja verhotarvikkeista -20 %. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.
Tarjous ei koske erikoisverhojen ompelua.

Tule nyt päivittämään kotisi syksyn väreihin ja tunnelmaan. Valitaan yhdessä teille sopivat kankaat, verhot ja mallit oman sisustusmaailman mukaan. Meiltä löytyy runsas valikoima erilaisia kankaita. Löytyy paljon erilaisia värejä, kauniita kuoseja, hillitympää, ohutta ja paksua.

Löydät meidät ihan kolmostien vierestä, osoitteesta Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

Tervetuloa!

Syysterveisin
Tehtaanmyymälän väki

29.08.2019

LEHDISTÖTIEDOTE: LENNOL TOIMITTAA PUOLUSTUSVOIMILLE 110 000 VASTUULLISESTI TUOTETTUA TYYNYÄ

LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2019

Lennol Oy on voittanut Puolustusvoimien tarjouskilpailun ja jatkaa Puolustusvoimien tyynyjen valmistajana. Lennol toimittaa Puolustusvoimille seuraavan neljän vuoden aikana noin 110 000 vastuullisesti tuotettua tyynyä.

Puolustusvoimien tarjouskilpailun voitto on Lennolille kolmas. Tämä on toinen kerta, kun tyynyjen toimittaja valittiin neljäksi vuodeksi eteenpäin. Edellisen neljän vuoden sopimukseen kuuluvista tyynyistä viimeiset toimitettiin juhannuksen jälkeen.

”Ensimmäistä kertaa tyynyjen täyte valmistetaan 100 % kierrätetystä polyesterista. 110 000 tyynyä vastaa noin 300 000 kierrätettyä muovipulloa. On hienoa, että saamme valmistaa näin paljon vastuullisesti tuotettuja tyynyjä”, sanoo Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Uuden tarjouskilpailun voiton myötä Lennol saa taas hyvää perustilauskantaa. Tyynyjä toimitetaan ympäri vuotta suoraan joukko-osastoihin.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Ajankohtaista
17.05.2019

Lennol popupit

Kesä on pop up -myymälöiden aikaa. Kesän ajan löydät Lennol pop upit Ikaalisten kauppakeskus Kompista sekä Lielahtikeskuksesta. Myös Asuntomessuilla Kouvolassa meillä on oma myyntipiste näyttelyhallissa.

Molemmissa pop up -myymälöissämme on myynnissä kotimaisia sisustustekstiilejämme, kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä ja torkkupeitteitä. Valikoimissa on myös lakanoita, pyyhkeitä ja vuodevaatteita. Omaa valikoimaamme täydentävät More Joynihanat pientuotteet.

Lennol pop up
Kauppakeskus Komppi

Karhoistentie 3
Ikaalinen
puh. 0465880567
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-19
la klo 10-17
su 7.7., 21.7., 18.8. klo 12-16

Lennol pop up
Lielahtikeskus

Antti Possin kuja 1
Tampere
puh. 0465880507
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-20
la klo 10-18
su klo 12-16

Lennol Asuntomessuilla
Asuntomessut Kouvolassa,

näyttelyhalli
Pioneeripuisto
Koria
puh. 0465880505
Aukioloajat 12.7.-11.8.
ma-su klo 10-18
Keskiviikkojen pidennetyt illat 17.7., 24.7., 31.7. sekä 7.8., jolloin messuportit ovat avoinna kello 21 saakka.

Tule hakemaan tekstiilit kotiin, mökille tai lahjaksi!

Ajankohtaista
09.05.2019

Ompeluviikot 13.-18.5.

Juhlat lähestyvät!


Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoa 13.-18.5. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta tilatessasi sivu- tai kappaverhot. Juhlien alla saat ilmaiset ompelut myös pöytäliinoihin. Lisäksi ompeluviikon aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kesään ja tuleviin juhliin, ja upea pöytäliina kruunaa kattauksen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa pöytäliina, sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.


Tervetuloa päivittämään koti kesään ja juhliin! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot ja pöytäliinan.

Ajankohtaista
01.04.2019

Tervetuloa sisustusiltaan

Perjantaina 12.4. tehtaanmyymälässämme vietetään keväistä sisustusiltaa klo 16–19 teemalla sisusta kukilla

Aurinko, lämpö & värit. Niiden lisäksi kevääseen kuuluvat kukat. Kukilla voi sisustaa monella tapaa – kukkakankailla, elävillä kukilla tai vaikkapa kukkakuosisilla astioilla. Keväällä on myös aikaa ja energiaa keskittyä itseensä ja puhjeta kukkaan. Kukat kuuluvat kevääseen, ja siksi me haluamme järjestää keväisen sisustusillan teemalla ”sisusta kukilla”. Valikoimistamme löydät ihania kukkakuosillisia koristetyynyjä ja torkkupeitteitä sekä kukkakankaita esimerkiksi pöytäliinoiksi ja verhoiksi. Myös Jukka Rintalan serveteistä löytyy kukkia, saimme juuri muutaman uutuuskuosin.

Olemme saaneet sisustusiltaamme mukaan ison joukon paikallisia kumppaneita.

  • Salmelan kukasta Sirkku Salmela-Peräsaari & Päivi Puumila ovat tekemässä kukkasidontoja ja kimppuja klo 17-18. Tule katsomaan ja oppimaan!
  • Kevät & orvokit kuuluvat yhteen. Latvalan Puutarhan Leena Latvala tuo myyntiin orvokkeja.
  • Anne Puhtimäen kautta voit tilata Perfect Homen kauniita sisustusesineitä. Tule katsomaan etenkin uudet herkulliset Bloom-astiat! Voisiko olla suloisempaa..
  • Movement Jalasjärven Hanna Härkönen esittelee salin toimintaa. Hannan opeissa on helppo puhjeta sisäiseen kukkaan 😊
  • Raija Kallio-Majanen tuo mukanaan Mary Kayn ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet sekä vinkit kauneuteen ja hyvään oloon
  • Illan herkulliset & kauniit tarjoilut tulevat Sinitiaisesta.

Illan päätteeksi arvomme Salmelan tekemiä kukkakimppuja sekä kevätmallistomme Laura-torkkupeitteen.

Tule hakemaan oppia kukkasidontaan, vinkkejä sisustukseen ja kattaukseen sekä omaan hyvinvointiin. Uskalla nauttia & hemmotella itseäsi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi, tehdään yhdessä illasta ainutlaatuinen!

Ajankohtaista
08.03.2019

Ompeluviikot 11.–23.3.

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoja 11.-23.3. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta, kun tilaat sivu- ja kappaverhot. Lisäksi ompeluviikkojen aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kevääseen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.

Tervetuloa päivittämään koti kevääseen! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot.

Ajankohtaista
05.03.2019

Varastomyynti 14.-16.3.

Järjestämme suositun varastomyyntimme tehtaallamme Jalasjärvellä 14.-16.3. Nyt on taas aika tulla penkomaan ja tekemään edullisia löytöjä :)

Tarjolla on laajasti erilaisia sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä, verhoja ja pussilakanoita sekä tyynyjä ja peitteitä. Varastomyynnistämme löytyy myös paljon erilaista materiaalia askarteluun ja käsitöihin, tupsuista ja nauhoista kankaisiin ja vaahtomuovipaloihin. Myös loput sängynpäädyt nyt edullisesti pois!

Tule tekemään löytöjä kotiin, lahjaksi tai käsitöihin! Varastomyynti on avoinna torstaista lauantaihin 14.-16.3.2019. Varastomyynnillä ja tehtaanmyymälällä on samat aukioloajat, joten voit kätevästi poiketa molemmissa. Tehtaanmyymälässä ilmaiset verho-ompelut sivu- ja kappaverhoille samanaikaisesti, viikot 11 & 12!

Aukioloajat: to-pe 10-17 la 9-14
Paikka: Lennol tehdas Lähdetie 11, Jalasjärvi

Ajankohtaista
14.02.2019

Olemme pahoillamme!

Uudistunut verkkokauppamme ei nyt ole ystävämme. Kauppa ei vie tilauksia loppuun asti, ja kaikki tuotteet eivät näy kuten pitäisi.

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme kuitenkin tarjota teille -30% alennuksen tuotteistamme torstaista lauantaihin. Hoidamme verkkokauppatilaukset väliaikaisesti sähköpostitse. Laita tilauksesi osoitteeseen verkkokauppa(at)lennol.fi, niin voit hyödyntää ystävänpäiväalennuksen. Kun kaikki ei nyt toimi kuten pitäisi, haluamme antaa sinulle myös toimituksen veloituksetta.

Vastoinkäymisistä huolimatta ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! ❤️