Lennol Oy

Lennol Oy

DARE TO DREAM.

Rohkeus ja usko omaan tekemiseen ovat piirteitä, joiden vuoksi olemme nyt tässä. Yli 50-vuotias suomalainen tekstiilialan perheyrityksemme perustettiin vuonna 1967. Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia sisustustekstiilejä, pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä toteutamme monipuolisia sisustusprojekteja yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi varjostimet, verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Haluamme tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja designin, kiertotalouden ja innovaatioiden avulla. Kuluttajille haluamme tarjota rohkeasti omaperäistä, naisellisen pehmeää ja ylellisen kaunista.

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä. Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Lisäksi meillä on oma tehtaanmyymälä Jalasjärvellä ja shop-in-shopit Oulussa sekä Kauhajoella. Uusi verkkokauppamme mahdollistaa tuotteidemme saatavuuden ympäri Eurooppaa.

Toimintamme ytimenä on oma kilpailukykyinen kotimainen tuotanto ja suunnittelu, jotka perustuvat kokemukseen, osaamiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen. Yrityksen perusarvoina on ollut alusta asti kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen valmistuksen eri vaiheissa. Tuotekehityksessä näiden arvojen noudattamisen myötä on syntynyt mm. ekologinen ECO-pehmustetuotesarja, joka sai vuonna 2009 tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnon.

Kotimaisesta tuotannostamme kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus. Panostuksemme kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Tavoitteemme on, että jokainen myymämme tuote ja kuosi on juuri meille suunniteltu. Haluamme myös panostaa entistä enemmän kiertotalouteen. Olemme aina pitäneet huolen siitä, että tuotannossamme syntyy mahdollisimman vähän jätettä. Tarjoamme jo tuotteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, ja lisäämme kierrätysmateriaalien käyttöä entisestään huonekalupehmusteissa, täytevanuissa sekä kuluttajille suunnatussa sisustustekstiilimallistossamme.