Kauniilla, värikkäillä koristetyynyillä päivität kotisi nopeasti kevääseen ja kesään.Hillitty eläinkuosi LEEA on saatavilla neljässä värissä; punainen, sininen, harmaa ja beige.Seija Ranttilan AURINKO-kuosi saa alkunsa torkkupeitteistä. Valitse kolmesta väristä.

Uutuudet

Flora & Fauna

Lennolin kevään Flora & Fauna -malliston pehmeyteen tuovat lisäväriä rohkeat luontokuosit ja eksoottiset sävyt. MELANIE-tuoteperheen hehkuvat uutuussävyt torpiikinvihreä ja auringonkeltainen vievät ajatukset lämpimiin kesäpäiviin. Sama luontoteema jatkuu runsaassa LAURA-sarjassa, josta on saatavilla koristetyynyn lisäksi myös upea samettivuorinen torkkupeite.

Hillitysti villin eläinkuosi LEEAn kauniit sävyt toistuvat myös Seija Ranttilan suunnittelemassa AURINKO-kuosissa, missä valonsäteet kimaltelevat kesäisessä rantavedessä. Suositun JUULIA-kääntöpäiväpeitteen uutuusvärit viimeistelevät hallitun kokonaisuuden.ELVIIRA-pimennysverhojet pitävät kesäiset valonsäteet kurissa ja auttavat nukkumaan paremmin.

Uutuusmallisto sisältää myös raikkaan uutuuden lapsille. Sanni Harju-Nikulan suunnittelema KARUSELLI-lakanakuosi on saatavilla kolmessa iloisessa värissä.

Kauniin kevään keskellä uskaltakaa uneksia!