Toimituskulut alk. 9,90 €.

Koko valikoima -20%

Suomalainen perheyritys.

ELENA FEATHER tyyny, valkoinen

SKU: 10585

Tuotetiedot

ELENA FEATHER on ihanan muhkea höyhentuoteperhe, jolla saat ylellistä luksusta vuoteeseesi. Täytteenä on höyhen-untuva-sekoite, joka tekee tuotteista ilmavia, pehmeitä ja ylellisen muhkeita. Luonnontäytteinen tyyny mukautuu nukkujan mukaan ja siksi se sopiikin hyvin myös sellaiselle nukkujalle, joka vaihtelee asentoja yön aikana. Kangas on Öko-Tex-sertifioitua puuvillaa, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Kauniit kullanväriset tereet viimeistelevät tyynyt, peitteet ja petauspatjat. Tyynystä on valittavanasi kaksi kokoa: tavallisen kokoinen 50x60 cm sekä suurempi 60x80 cm tyyny.

ELENA FEATHER -tuoteperheemme höyhenet ovat kiinalaisia ankan höyheniä. Höyheniä ei kerätä eläviltä linnuilta ja kaikki käyttämämme höyhenet ovat ruokateollisuuden sivutuotetta.

MATERIAALI: Päällinen 100 % Ökotex-sertifioitu puuvilla. Täyte 90 % höyhen, 10 % untuva, 60x80 cm tyynyn kokonaispaino 1250 g.

HOITO-OHJEET: Tuuletus säännöllisesti. 60 °C, kastele ennen pesua. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Älä käytä huuhteluainetta. Rumpukuivaus. Suosittelemme villalle sopivaa tai muuta hellävaraista pesuainetta.

24.80 €
31.00 €

Suosittelemme myös