Inspiroidu

Vuoden 2019 sisustustrendejä


More is more

Vaaleus, linjakkuus ja minimalistisuus väistyivät jo viime vuoden puolella värien ja kuosien tieltä. Sama trendi jatkuu tänä vuonna yhä voimakkaammin. Runsaus, persoonalliset yksityiskohdat ja rohkeatkin yhdistelmät luovat uudenlaista mielenkiintoa sisustukseen. Hempeät pastellisävyt saavat rinnalleen rohkeita kuoseja ja säväyttäviä värejä. Kankaissa nähdään hapsuja ja erilaisia ornamenttimaisia kuviokuoseja ja kohokuvioita. Myös runsaat ja isokukkaiset kuosit ihastuttavat kodin sisustajia.

Sisustuksen värimaailmassa on tänä vuonna trendikästä luoda kontrasteja vaaleita ja tummia, jopa yllättäviä värisävyjä yhdistelemällä. Väreinä pinnalla ovat etenkin syvän vihreä ja sininen, viininpunainen, keltainen ja vaalea roosa sekä kulta ja muut metallisävyt. Valitse tummat tai vaaleat sävyt vuodenajan tai fiiliksen mukaan, tai yhdistele niitä keskenään luovasti!


Materiaalit & muodot

Suloisen sametin suosio jatkuu edelleen, mutta myös erilaiset rouheammat materiaalit, kuten villakankaat, lisäävät suosiotaan. Muodoista pyöreys ja kaarevuus ovat erittäin trendikkäitä. Eri pintarakenteisia, sekä pyöreitä ja suoraviivaisia muotoja yhdistelemällä voit luoda persoonallisia ja kiehtovia sisustuskokonaisuuksia kotiisi!


Epätäydellisyys on sallittua

Unohda koristetyynyjen suoristelu ja torkkupeitteiden viikkaaminen - tänä vuonna epätäydellisyys on sallittua! Kaiva kaapista isoäidin pitsiverho ja levitä se koristamaan ruokapöytää. Ehkä kaksi mielestäsi outoa koristetyynyä asettuvatkin nyt sulaan sopuun sohvalle? Virheettömän selkeä ja täydellinen sisustus on nyt tylsä, ja on aika siirtyä rönsyilevämpään ja rennompaan tyyliin. Anna kotisi näyttää sinun kodiltasi.


Mielestämme tärkein sisustustrendi on rohkeus. Rohkeus olla juuri sinä, rohkeus nauttia. Valitse se, mistä pidät, yhdistele oman makusi mukaan ja elä oman kauneutesi keskellä.