Lennol

Suunnittelijat

Lennol Oy on tunnettu paitsi laadukkaista tuotteistaan, myös tinkimättömän tyylikkäästä designista. Lennol valmistaa aikaansa seuraavia, tyylikkäitä tuotteita yhteistyössä suomalaisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Heidän panoksensa on Lennol Oy:lle korvaamattoman arvokas.


Jukka Rintala

Jukka Rintala

”Töissäni sekoittuvat arkipäivä ja epärealistinen maailma. Epärealistisuus tuo syvyyttä työhöni.”

Voimakas maalaustapa antaa Jukka Rintalan suunnittelemille tuotteille arvokkuutta, modernia muotoja ja värejä. Nämä näkyvät Rintalan muotiluomuksissa, akvarelleissa, grafiikassa ja vaatteissa. Hänellä on ollut lukuisia näyttelyitä ja muotinäytöksiä sekä Suomessa että ulkomailla.

Jukka Rintala on suunnitellut sisustustekstiilejä yrityksille Etelä-Pohjanmaalla. Lennolille, Jokipiin Pellavalle ja VM-Carpetille Rintalan suunnittelemat sisustustekstiilit ovat saaneet paljon huomiota Suomessa ja Japanissa.

Suunnittelijan tuotteet »

   

Kaisi Koivumäki

Kaisi Koivumäki on kuosisuunnittelijana moderni romantikko ja tarinankertoja.

Loputtomasti yksityiskohtia sisältävät kuosit Blackbird, Blackbird Flower sekä Muisto.

"Olen häpeämätön romantikko ja tavoittelen kauneutta kaikessa. Koristeellisuus on minulle luontaista, mutta kaikessa koristeellisuudessaan kuosini elävät hyvinkin syvällistä elämää ja kertovat tarinoita.

Kuosi on minulle kuin maalaus tai runo, jännittävä mahdollisuus matkustaa mielikuvituksen siivin uuteen todellisuuteen .

Blackbird on kutsu astua syvän samettisen mustaan villiruusuilta tuoksuvaan metsään jossa mustarastaat laulavat ihmeellistä lauluaan. "

Suunnittelijan tuotteet »

   

Seija Ranttila

”Pohjoisen vuodenaikojen unohtumattomat hetket ovat tallentuneet vahvoina kuvina sydämeeni.”

Seija Ranttilan suunnittelemissa tekstiileissä kuvastuu hänen läheinen suhteensa pohjoisen luontoon ja vahvoihin vuodenaikoihin. Saamelaisena suunnittelijana hän tuo esille myös oman kulttuurinsa vahvaa ja rikasta kuvio- ja värimaailmaa moderniksi tekstiileiksi toteutettuna.

Seijan Lennolille suunnittelema Pohjoinen Lumo- kokoelma jatkaa tarinankerrontaa kevään tunnelmissa. Kevään valon voima näkyy kaikkialla, jokilaaksoissa, niityillä ja tunturien rinteillä.

Suunnittelijan tuotteet »

   

Tarja Suvisalmi

Aamukahvi tuoksuu työhuoneella.
Uusi ihana päivä alkamassa.

Nautin jokaisesta päivästä ajatellen, että elämä on suurta seikkailua. Ehkä juuri siksi on erityisen kiehtovaa vangita kankaalle satuolentojen luomaa maailmaa. Pidän kaikesta hiljaisella tavalla kauniista ja luon mielelläni sellaista maailmaa hillityillä väreillä, unohtamatta hopean ja kullan hehkua. Toisinaan taas mielessäni oleva idea vaatii runsaasti värejä tuntuakseen oikeanlaiselta.

Aina on yhtä sykähdyttävä hetki, kun joku valitsee suunnittelemani tuotteen itselleen tai lahjaksi läheiselleen. Tulee tunne, että on onnistunut koskettamaan toista ihmistä.

Suunnittelijan tuotteet »