Lennol

Ideoita verhoilla sisustamiseen!

Verho on kodin monipuolinen sisustuselementti. Vehojen avulla voit säätää huoneeseen tulevan valon määrää, pimentää sekä vaikuttaa tilan tunnelmaan ja ilmeeseen ratkaisevasti. Kauniille ja laadukkaalle verholle löytyy aina paikkansa kodin sisustuksessa – muuallakin kuin ikkunan sivuverhona! Tässä muutama vinkki verhojen eri käyttömahdollisuuksista.

1. Verho tilanjakajana

Verho tilanjakanana - Lennol Oy  Verho tilanjakajana - Lennol Oy

Jos haluat jakaa huonetilaa pienempiin osiin, mutta sermit tai seinäkkeet tuntuvat liian raskailta ja massiivisilta tähän tarkoitukseen, voit käyttää verhoa kevyenä tilanjakajana ja näkösuojana. Vahvat, pimentävät verhot toimivat hyvänä näkösuojana, ja kevyemmät valo- ja pitsiverhot kevyinä ja kauniina sisustuselementteinä samalla, kun ne jakavat huonetilaa ilmavasti.

2. Verho vuodekatoksena tai sänkyverhona

Verho vuodekatoksena - Lennol Oy  Verho vuodekatoksena - Lennol Oy

Voit luoda kevyellä ja koristeellisella pisiverholla kauniin romanttisen tunnelman makuuhuoneeseesi ripustamalla verhon joko sängyn päähän sänkyverhoksi tai -katokseksi.

3. Verho pöytäliinana

Verho pöytäliinana - Lennol Oy  Verho pöytäliinana - Lennol Oy

Läpikuultavaa pitsiverhoa voi käyttää luovasti myös liinana kahvipöydässä. Kokeile vaaleaa liinaa tummaa pöydän pintaa vasten ja päinvastoin.

Tutustu ihanaan verhovalikoimaamme!