Lennol

Projektimyynti - Varjostimet

Varjostimien asiantuntija

Alavuden Varjostin Oy on nyt Lennol Oy!

Lennol Oy valmistaa Alavuden Varjostimen yli neljänkymmenen vuoden kokemuksen pohjalta laadukkaita lampunvarjostimia julkisiin ja yksityistiloihin.

Pitkä historia menestyksen pohjalla

Alavuden Varjostin perustettiin vuonna 1974. Alun perin valikoima koostui pääasiassa kangasvarjostimista. Vuosien varrella toiminta ja tuotteet kehittyivät ja varjostimien koko kasvoi. Nykyään yritys toimittaa tuotteita Suomen lisäksi myös vientiin.

Omistajavaihdos toi uuden suunnan

Lasse ja Hilkka Anttila ostivat Alavuden Varjostimen vuonna 2006. He kehittivät toimintaa voimakkaasti, siinä onnistuen: vuoteen 2012 mennessä yrityksen liikevaihto oli kaksinkertaistunut.

Lennol Oy osti Alavuden Varjostimen

Vuoden 2015 alkupuolella Lennol Oy ja Alavuden Varjostin Oy allekirjoittivat yrityskaupan, jonka myötä Lennol osti Alavuden Varjostimen koko osakekannan Lasse ja Hilkka Anttilalta. Omistajanvaihdos toteutui 1.6.2015, minkä jälkeen varjostimien tuotanto siirtyi Lennolin tiloihin Jalasjärvelle.

Yrityskauppa toi Lennolille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja synergiaetuja sekä tuotannon että markkinoinnin puolelle. "Nyt voimme tarjota asiakkaillemme sekä sisustustekstiilit että valaisimet ja tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kautta vaikka koko sisustuksen", selventää Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen yrityksensä uusia tuulia.

"Toiminnan jatkuminen hyvissä käsissä on meille tärkeää", toteaa puolestaan Alavuden Varjostin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lasse Anttila. Hän jatkaa yritystoimintaa toisella alalla ja toimii samalla Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtajana.

Joustava palvelu ja vahva ammattitaito asiakkaan hyödyksi

Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Siksi haluamme palvella sinua mahdollisimman joustavasti ja luotettavasti. Valmistamme lähes kaikki tuotteemme mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Monesti lopputulokseen edetään niin, että asiakas ottaa meihin yhteyttä ja ilmoittaa haluamiensa varjostimien mitat, värit ja kuosit. Jos tilaukselle ei löydy olemassa olevaa kaavaa, teetämme sellaisen toivotuilla mitoilla. Samalla selvitämme myös käytännön kannalta tärkeät asiat, kuten lampun paikan ja muun rakenteen kannalta oleellisen. Sitten onkin enää jäljellä kysymys siitä, miten ja minne asiakas haluaa varjostimensa saada. Tarvittaessa teemme myös pelkkiä varjostimien kehikoita asiakkaan toivomilla mitoilla.
Tervetuloa palveltavaksi!