Lennol

Ajankohtaista

1.2.2016


Hyviä unia POUTA-tuotteilla!

Pouta kampanja

Olisiko kevään alkaessa aika vaihtaa petivaatteita? Nyt saat ekologiset POUTA-tuotteet huippuhinnoin! POUTA on INNOSUOMI-palkittu ekologinen ja allergiaturvallinen sarja, josta löydät tyynyjen ja peitteiden lisäksi petauspatjat ja petauspatjan suojat. Perheen pienimpiä unohtamatta (:

Helmikuussa saat POUTA tyynyt ota 2 maksa 1 (23,-). Tästä tarjoukseen >

POUTA tyynypeitesetin ostajalle tyyny kaupan päälle (55,-)! Tästä tarjoukseen >

 

3.1.2016


TAMMIALE MYYMÄLÖISSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

 Tammikuussa saat Lennolin normaalihintaisista tuotteista -30% myymälöissämme Jalasjärvellä ja Kauhajoella. Verkkokaupassa saat ostoskorin loppusummasta -30% käyttämällä kuponkikoodia TAMMIALE. Alennus ei koske toimituskuluja. 

Tervetuloa shoppailemaan!

19.11.2015


Ompeluviikot 23.11.–5.12.

Joulu-ompelut

Nyt olisi sopiva aika hankkia verhot ja pöytäliina jouluun!

Tilatessasi sivu- tai kappaverhot tai pöytäliinan 23.11.-5.12. saat ompelut veloituksetta! Samaan aikaan saat valmisverhoista, verhotarvikkeista ja kattaustekstiileistä -25%. Joulukankaita on paljon, tule valitsemaan omasi!

Tehtaanmyymälä Rantatie 22, Jalasjärvi

Outlet Topeeka 62, Kauhajoki

27.10.2015


Tervetuloa sisustusiltoihin!

Tervetuloa sisustusiltoihin

Vietämme jouluaiheisia sisustusiltoja myymälöissämme. Tervetuloa Jalasjärvelle torstaina 12.11. ja Kauhajoelle torstaina 19.11. Sisustusillat alkavat klo 15 ja ovet ovat avoinna aina klo 20 asti.

Tule hakemaan joululahjavinkkejä, tekemään löytöjä tai vaikkapa hankkimaan kankaat jouluverhoihin. Illan aikana saat yhdestä Lennolin normaalihintaisesta tuotteesta -50% ja muista tuotteista -20%.

Myymälöissä on viikon verran esillä ja myynnissä Jalasjärveltä kotoisin olevan korutaiteilija Soili Rautasen ihastuttavia koruja. Soili on paikalla myös Jalasjärven sisustusillassa. Korut siis Jalasjärvellä 12.–18.11. ja Kauhajoella 19.–25.11.

Jalasjärven sisustusillassa on paikalla myös Sisustuspäiväkirjasta tuttu bloggaaja Hanna Salo. Hän kertoo pienen budjetin sisustamisesta. Hannan kirja Tiloissa - täydellinen opas ensimmäisen asunnon kuosittamiseen on muuten oiva vinkki joululahjaksi! Lyhyet esitykset klo 17 ja 19. 

Kauhajoen outletin Erja Mäki-Filppula pitää Kauhajoen sisustusillassa esitykset myös pienen budjetin sisustamisesta. Samalla voit tutustua Erjaan ja outletin tarjontaan.

Tervetuloa ostoksille – luvassa myös yllätyslahja!

28.9.2015


Syksyn varastomyynti 15.-17.10.

Syksyn varastomyynti on täällä taas! 15.-17.10. torstaista lauantaihin saa tulla tehtaalle penkomaan ja tekemään mahtavia löytöjä! Osoite on tuttu Lähdetie 11, Jalasjärvi. Torstaina ja perjantaina olemme avoinna klo 10-17 ja lauantaina klo 9-14.

Varastomyynnistä löydät mm. edullisia sisustustekstiilejä, täkkejä ja tyynyjä sekä tänä vuonna enemmän kankaita! Käsitöiden tekijöiden kannattaa suunnata hakemaan tilkkuja, vanuja ja muita tarvikkeita.

 

Tervetuloa penkomaan!

27.7.2015


Lennol avaa uuden myymälän Kauhajoelle

Lennol Oy avaa uuden outlet-myymälän Kauhajoen keskustaan maanantaina 3.8.2015. Myymälä avataan osoitteeseen Topeeka 62, entisen Seppälän tiloihin. Valikoimista löytyy Lennolin uutuusmalliston lisäksi esimerkiksi poistuvia ja kakkoslaatuisia tuotteita, mallieriä ja verho- sekä sisustuskankaita. Myymälään tulee myös Virvatulen valaisimia sekä ompelupalvelu. Uusi myymälä palvelee etenkin Suupohjan ja rannikon asukkaita.

”Olemme huomanneet, että siltä seudulta käydään paljon asioilla Kauhajoella. Viime vuonna meillä oli Kauhajoella kokeilumielessä parin viikon joulu-outletmyymälä. Se oli menestys”, kertoo Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Joulu-outletissa myyjänä toimi Kauhajoelta kotoisin oleva Erja Mäki-Filppula. Hän opiskeli Ilmajoella Sedussa sisustusartesaaniksi, ja outlet oli osa harjoittelujaksoa.

”Ehdotin Pirjolle pysyvää myymälää, kun joulun outlet oli niin suosittu. Valmistuin keväällä ja kesä on touhuttu, jotta saadaan tyhjästä tilasta viihtyisä myymälä”, Mäki-Filppula hymyilee.

Uuden myymälän avajaisia vietetään perjantaina ja lauantaina 7.-8.8. Avajaisten ohjelma tarkentuu vielä, mutta luvassa on muun muassa tarjouksia ja pientä purtavaa. Lisäksi elokuun lopulla vietetään sisustusiltaa.

 

Outlet on avoinna ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-14.

25.6.2015


Tehtaanmyymälässä kivaa pientä sisustustavaraa

Jalasjärven tehtaanmyymälästä saa nyt myös Finnmarin sisustustavaroita ja Kuitukuun tiskirättejä. Finnmarin laadukkaat kynttilät, lyhdyt, tarjottimet ja muut sisustustuotteet ovat kauniita ja raikkaita. Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi servettejä, ihania pitsitabletteja ja sisustustikkaita. Kuitukuun ekologisista tiskiräteistä löytyy varmasti jokaiseen keittiöön sopivia. Hauskat tekstit ja tyylikkäät kuvat antavat monia vaihtoehtoja.

Olemme ottaneet myyntiin myös Lennolin Sisustuspäiväkirjasta tutun Hanna Salon sisustuskirjoja, kortteja ja kangaskasseja. Tutustu tuotteisiin Hannan kotisivuilla. Lisäksi meiltä löytyy Saules Fabrikan vartalonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, saippuoita ja kosteusvoiteita. Tuotteet tuoksuvat niin herkullisilta, että niitä tekisi mieli maistaa – saisiko olla mansikkaa vai mangoa.

Erilaisia tuotteita yhdistämällä saa kivoja ja kauniita lahjapaketteja ja tuotteita on helppo napata mukaan vaikka mökkituliaiseksi. Ja täytyy muistaa hemmotella myös itseään… Tule tutustumaan!

16.4.2015


Alavuden Varjostin siirtyy Lennolin omistukseen

Alavuden Varjostin siirtyy Lennolin omistukseen

Lennol Oy ja Alavuden Varjostin Oy ovat allekirjoittaneet yrityskaupan, jolla Lennol ostaa Alavuden Varjostimen koko osakekannan nykyisiltä omistajilta Lasse ja Hilkka Anttilalta. Omistajanvaihdos toteutuu 1.6.2015, minkä jälkeen varjostimien tuotanto siirretään Lennolin tiloihin Jalasjärvelle.

Yrityskauppa tuo synergiaa ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia Lennolille sekä tuotannossa että markkinoinnissa. ”Voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme sekä sisustustekstiilit että valaisimet, tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kautta vaikka koko sisustuksen”, sanoo Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

”Toiminnan jatkuminen hyvissä käsissä on meille tärkeää”, toteaa puolestaan Alavuden Varjostin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lasse Anttila. Hän jatkaa yritystoimintaa muulla alalla ja toimii myös Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtajana.

 

9.4.2015


Lennolin suosittu varastomyynti 16.-18.4.

Varastomyynti2015

Lennolin suosittu varastomyynti alkaa pian! Laita päivämäärät jo kalenteriin ja suuntaa ensi viikolla Jalasjärvelle!

Varastomyynti on 16.-18.4.2015, osoitteessa Lähdetie 11, Jalasjärvi.
Olemme avoinna torstaina ja perjantaina klo 10-17, lauantaina klo 9-14.

200 neliömetriä täynnä esimerkiksi varaston loppueriä, poistoja ja malleja. Sisustustekstiilejä ja -tarvikkeita laidasta laitaan, kankaita ja tilkkuja, vanuja, täkkejä ja tyynyjä sekä paljon muuta.

 

Tervetuloa tekemään ihania & edullisia löytöjä!

 


 

25.3.2015


Lennol Pytinki-messuilla 27.3.-29.3.

Lennol on tulevana viikonloppuna Seinäjoen messukeskuksessa järjestettävillä Pytinki-messuilla, Saija Palinin emännöimällä Sisustusvintti-osastolla. Osastolla esitellään ihania kevään sisustusuutuuksia. Perjantaina ja lauantaina sisustuksen trendeistä luennoi Lennolin suunnittelija Tarja Suvisalmi, aiheella “Mihin menet Sisustus?”. Lauantaina ja sunnuntaina messuilla järjestetään sisustushuutokauppa, jossa mukana on myös Lennolin tuotteita.

Lisäksi sunnuntaina nähdään ennennäkemätön liveshow “Hyvät ja huonot sisustusuutiset!”. Televisiosta tuttujen Mikko Kuustosen ja Niina Lahtisen muodostama duo syventyy sisustamisen saloihin. Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa Remontti-Reiskana tunnettu Jorma Piisinen. Panelisteina keramiikkataiteilija Saija Palin, Studio Jukka Rintalan visualisti Matti Vaskelainen ja Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Tervetuloa tutustumaan ja hyödyntämään Lennolin messutarjouksia!

Tutustu messuihin: http://www.pytinki.fi/


 


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »